Έκανε την έκπληξη η Αλ-Αΐν

Ο πρώτος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων παίχτηκε σήμερα μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Αλ-Αΐν.

Ο αγώνας είχε πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Τρία γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα ενώ το τελικό 2-2 της κανονικής διάρκειας σημειώθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Στην παράταση δεν ξεχώρισαν σε τίποτα και έτσι οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι. Μεγάλη νικήτρια της διαδικασίας ήταν η Αλ-Αΐν με 4-5 καθώς ο Eisa απόκρουσε το πέναλτι του Perez.

H Αλ-Αϊν άνοιξε το σκορ νωρίς. Στο 3′ ο Barman εκτέλεσε το κόρνερ και ο Berg με μία επαφή με το κεφάλι μπέρδεψε τον Armani και άνοιξε το σκορ. Μετά ήρθε η σειρά του Borre να σκοράρει, εις διπλούν κιόλας! Αρχικά στο 11′ μετά από φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Στο 16′ ο Martinez τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Eisa και ο μεσοεπιθετικός της Ρίβερ πλάσαρε για το 2-1. Στο 45+1′ ο El Shahat σκόραρε αλλά τελικά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα την παρατήρηση της φάσης μέσω του VAR. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με γκολ. Στο 51′ η ομαδική προσπάθεια της Αλ-Αΐν είχε τελικό αποδέκτη τον Caio και αυτός με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-2. Η Ρίβερ Πλέιτ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 68′ να ξαναπάρει προβάδισμα. Ο Mohamed Ahmad ανέτρεψε τον Casco μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Martinez ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Η εκτέλεσή του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και δεν κατάφερε να σκοράρει. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 και οδηγήθηκαν στην παράταση αλλά και εκεί καμία ομάδα δεν κέρδισε με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα πέναλτι.

ΠΕΝΑΛΤΙ
(Ρ.Π.=Ρίβερ Πλέιτ, Α.Α.= Αλ-Αΐν)
Α.Α: Caio 0-1
Ρ.Π.: Scocco 1-1
A.A.: Shiotani 1-2
Ρ.Π.: Quintero 2-2
A.A.: Al Ahbabi 2-3
Ρ.Π.: Pratto 3-3
A.A.: A. Adlulrahman 3-4
Ρ.Π.: Borre 4-4
Α.Α.: Aboudan Al Jaberi 4-5
Ρ.Π.: Perez 4-5 (απόκρουση)

Ρίβερ Πλέιτ: Armani, Montiel, Maidana, Pinola, Casco, Fernandez (Quintero 56′), Ponzio (De La Cruz 88′), Palacios (Perez 55′), Martinez (Scocco 91′), Borre, Pratto

Αλ-Αΐν: Eisa, Mohamed Ahmad, Ahmed, Fayez, Shiotani, Adlulrahman (Aboudan Al Jaberi 64′), Doumbia (Nader 107′), Barman (A. Adlulrahman 82′), El Shahat, Caio, Berg (Al Ahbabi 75′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ