Αγώνας προετοιμασίας για την ΜΠΑΤΕ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την Λάρισα στις 19.30 για την 13η αγωνιστική της Superleague. Ο αγώνας μοιάζει πιο πολύ σαν προετοιμασία για την ΜΠΑΤΕ. Ο “δικέφαλος” θέλει τη νίκη ώστε να κρατηθεί 6 βαθμούς από το δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ μπορεί να αυξηθεί η διαφορά αν οι “ερυθρόλευκοι” δεν κερδίσουν την Ξάνθη εκτός έδρας. Επίσης συμφέρει και ήττα ή ισοπαλία του Ατρομήτου με τον Άρη καθώς η ομάδα της Αθήνας είναι στην τρίτη με -7 από την κορυφή. Αυτή η αγωνιστική μπορεί να είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικές απουσίες, τους Πέλκα και Κάνιας. Ο Ισπανός είναι τιμωρημένος από τον προηγούμενο αγώνα γιατί δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Επίσης ο διεθνής μεσοεπιθετικός δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική στην προπόνηση της Παρασκευής (07.12) που του προκάλεσε αιμάτωμα. Έτσι θα απουσιάσει λόγω πρηξίματος και πόνου.

Από την άλλη ο Πασχαλάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στα πλευρά και στο κορμό από τον τελευταίο αγώνα και βρίσκεται στην αποστολή. Στην αποστολή θα είναι και ο Άλιν Τόσκα, ο οποίος έγινε καλά από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η προπόνηση του Σαββάτου (08.12) αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Έπειτα επιλέχτηκαν οι 18 παίκτες της αποστολής.

ΟΙ 18 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ:
Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ