Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης στο Kingsport.gr: «Όνειρο η πρόκριση στο Τόκιο»

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης, βραβεύθηκε στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ ως ανερχόμενο ταλέντο. Ο νεαρός ιστιοπλόος, μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά, θα θέλαμε να μας κάνεις ένα σχόλιο για το βραβείο αυτό: «Η ενέργεια αυτή του συνδέσμου, του ΠΣΑΤ, είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές που μας τιμά, εμένα πρώτη φορά συγκεκριμένα».

Οι στόχοι σου για το μέλλον; «Ο απώτερός μου στόχος είναι οι Ολυμπαικοί Αγώνες στο Τόκιο το 2020, είναι πολύ δύσκολο βέβαια να προκριθώ, γιατί είμαι σε μικρή ηλικία, είμαι 16 χρόνων, αλλά δεν παύει να είναι ένα όνειρο. Θα παλέψω για αυτό και θα δούμε».

Το βραβείο πού το αφιερώνεις;

«Το  αφιερώνω αρχικά σε όλους όσοι με έχουν βοηθήσει και με έχουν υποστηρίξει, αλλά φυσικά και στην οικογένειά μου, που έχει κάνει τα πάντα για εμένα, με έχει υποστηρίξει μέχρι εδώ και θα με υποστηρίζει».

Και μια ευχή για τις γιορτές;

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους, με υγεία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ