Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο Kingsport.gr: «Όσο μπορούμε να βοηθάμε ανθρώπους στο δρόμο»

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία για το 2018 στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ. Η αθλήτρια της κολύμβησης η οποία φέτος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Δουβλίνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Κατ΄ αρχάς συγχαρητήρια. Θα ήθελα να μου κάνεις ένα σχόλιο για το βραβείο σου.

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, επειδή έγινε πρώτη φορά. Το θεωρώ τεράστιο γεγονός. Φέτος επειδή ανέβηκα μία κατηγορία παραπάνω, τα πράγματα ήταν λίγο ζόρικα, οπότε αυτό ήταν μια επιβράβευση καλή. Και ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ένα σχόλιο για τη συνέχεια και τους επόμενους στόχους;

«Με τη βοήθεια του προπονητή μου, των χορηγών μου, της PWC και της Herbalife, προσπαθούμε και παλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο. Τώρα έχουμε στη Μαλαισία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό και θέλω να φτάσω στο Τόκιο».

Αυτό το βραβείο πού το αφιερώνεις;

«Αυτό το βραβείο το αφιερώνω καθαρά στον προπονητή μου, γιατί έχει σταθεί δίπλα μου».

Και μια ευχή για τις γιορτές:

«Εύχομαι καλές γιορτές, αληθινά συναισθήματα προς τους δίπλα μας και όσο μπορούμε να βοηθάμε ανθρώπους που είναι έξω στο δρόμο, άστεγοι. Να δίνουμε μία χαρά με τον τρόπο μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ