Για σέντερ φορ αλλά και εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Τις επιλογές που προκύπτουν για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο εξετάζουν πυρετωδώς στον Ολυμπιακό.

Η κλήρωση με την Ντιναμό Κιέβου αφήνει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης για τους «ερυθρόλευκους», κάτι που θέλουν να ενισχύσουν με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Είναι γνωστό πως ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του «καίγονται» για προσθήκη σέντερ φορ, όμως δεν περιορίζονται εκεί, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν τρεις παίκτες.

Μια από τις θέσεις που αναζητούν ενίσχυση είναι αυτή του εξτρέμ. Οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν έναν αριστεροπόδαρο παίκτη, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο ρόστερ, αφού ο Μασούρας που έχει ήδη αποκτηθεί, αλλά και οι Ποντένσε, Λάζαρος και Ναουέλ είναι δεξιοπόδαροι.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν «κατάσκοπο» σε δύο παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου του ελβετικού πρωταθλήματος, με δύο παίκτες να βρίσκονται στο στόχαστρό τους.

Τα ονόματα των παικτών, βέβαια, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά ούτε και του ανθρώπου της ομάδας που ταξίδεψε ως εκεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ