Για την έναρξη της αντεπίθεσης κόντρα στον ΠΑΟ

Το ματς για την 13η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Γεντί Κουλέ (Κυριακή, 17:15), βλέπουν στον ΟΦΗ ως μια καλή ευκαιρία για να αρχίσουν το βαθμολογικό και ψυχολογικό ντεμαράζ προκειμένου να φτάσουν στο τέλος του 2018 με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε για πρώτη φορά φέτος να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης όλοι του οι ποδοσφαιριστές, έτσι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους 11 στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή πάντως που επέλεξε αποτελείται από τους εξής 20: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι.

Η πιθανότερη εντεκάδα σε σχήμα 4-2-3-1 είναι: Στρέζος στο τέρμα, Κοροβέσης, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης στην άμυνα. Αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο, Παπαστεριανός, μπροστά τους ο Νέιρα. Στα φτερά της επίθεσης Σασί, Πλατέλλας και στην κορυφή ο Βουό.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του ΟΦΗ θεωρούν ότι δεν τους αρμόζει η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται και ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να λέει στην κάμερα του ΟΦΗ Tv: 
«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, με μια μεγάλη ομάδα. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Πλέον είναι πιο σπουδαίο να πάρουμε βαθμούς παρά να παίζουμε ποδόσφαιρο, αν και στα δυο τελευταία παιχνίδια έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Εκεί που έπρεπε να έχουμε άλλους 6 βαθμούς, έχουμε πάρει μόνο έναν. Αυτό το ματς και για εμάς και για τον κόσμο θα είναι ένα καλό restart».

Στο ΟΦΗ Tv μίλησε και ο Νίκος Παπαδόπουλος λέγοντας μεταξύ άλλων«Το κίνητρο μας είναι να πάρουμε βαθμούς γιατί τους χρειαζόμαστε αλλά και για να χαρούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τιμ και ο κόσμος, γιατί δεν έχουμε δώσει χαρές. Θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε με την δουλειά μας όλη την εβδομάδα και με τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Πάντα παίζει ρόλο το καθαρό μυαλό που πρέπει να έχουμε μέσα στο παιχνίδι, η διαχείριση του παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές και από όλο το τεχνικό τιμ αλλά και η συμπαράσταση του κόσμου προς τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Το πάθος και η δύναμη παίζουν ρόλο στο να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις.»

Γεμάτο γήπεδο

Πολύς κόσμος αναμένεται να βρίσκεται στο “Θ.Βαρδινογιάννης”, αφού τα εισιτήρια φεύγουν με υψηλούς ρυθμούς, όμως υπάρχουν ακόμα αρκετά τα οποία προβλέπεται ότι θα φύγουν στα εκδοτήρια του γηπέδου του ΟΦΗ. Έτσι περίπου 7.500 κόσμος θα παρευρεθεί στο Γεντί Κουλέ, ενώ δεν έχουν δοθεί εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Παρόν ο Μπούσης

Στο Γεντί Κουλέ θα παρευρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στο Ηράκλειο ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με αγκαλιασμένους τους παίκτες του ΟΦΗ, γράφοντας “Σας περιμένω όλους απόψε στο Γεντί Κουλέ”.

Η προϊστορία υπέρ του Παναθηναϊκού

Τα ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο είναι πάρα πολλά αφού ξεκινούν από πολύ παλιά. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 40 φορές με τους “Πράσινους” να έχουν συντριπτικά υπέρ τους την προϊστορία αφού έχουν 21 νίκες, 12 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 7 φορές έχει πάρει τη νίκη ο ΟΦΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ