Για το πρώτο διπλό και την αναρρίχηση στη βαθμολογία ο ΟΦΗ

Με στόχο να πάρει τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας για τη φετινή σαιζόν ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (Σάββατο, 10/11, 19:30) στα πλάισια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ο γηπεδούχος Λεβαδειακός έχει μόλις 4 βαθμούς μετά από 9 ματς και βρίσκεται μια θέση πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας (15ος), ενώ ο ΟΦΗ σε 9 αγώνες έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση.

Οι Κρητικοί που μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν βρει έναν καλό εαυτό, παρουσιάζονται πιο πειθαρχημένοι ιδιαίτερα στην άμυνα αλλά αν εξαιρέσει κανείς τα 3 γκολ που έβαλε στη Νίκη Βόλου για το Κύπελο, δεν βρίσκει δίχτυα στην Σούπερλιγκ.

Να θυμίσουμε ότι αυτός ο αγώνας βρίσκει την ΠΑΕ ΟΦΗ να έχει αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της αφού ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Μιχάλης Μπούσης κατέθεσε σημαντικό ποσό στο ταμείο της ομάδας με το οποίο πρόκειται να γίνει και ΑΜΚ.

Με απουσίες ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει όσον αφορά την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών αφού και στις τρεις γραμμές του γηπέδου δε θα έχει βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπαστεργιανός, Νέιρα και Μεγιάδο, ενώ εκτός λόγω τιμωρίας είναι οι Βουό, Ποτουρίδης.

Η 18άδα του Νίκου Παπαδόπουλου που ταξίδεψε στην Λιβαδειά: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Υπερτερεί στην προϊστορία ο Λεβαδειακός

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 15 φορές στη Λιβαδειά, με τους Βοιτωτούς να έχουν 7 νίκες, οι Κρητικοί 4 και άλλα 4 ματς έληξαν ισόπαλα. Τα γκολ είναι 17-16 υπέρ του Λεβαδειακού όμως συνυπολογίζονται και τα 3 γκολ που του χρεώθηκαν στην αναμέτρηση του 2015 όταν ο ΟΦΗ είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και έχασε το ματς άνευ αγώνος με 3-0.

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ