Για το σερί στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

Με πίστη και με καλή ψυχολογία ταξίδεψε χθες η αποστολή του ΟΦΗ για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, σήμερα Σάββατο (15/12, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

Οι Κρητικοί θέλουν να διπλώσουν τις νίκες μετά το σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-1) ώστε να κλείσουν το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετά το κακό ξεκίνημα.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές. Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, ο Χρήστος Αραβίδης τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα και δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή και ο Μανώλης Μπολάκης παραμένει εκτός για 3η εβδομάδα λόγω τραυματισμού.

Ο προπονητής του ΟΦΗ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρησης με τον Αστέρα: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Ντίνας, Βουό.

Η πιθανότερη εντεκάδα σε σχήμα 4-2-3-1 είναι με τον Στρέζο στο τέρμα, Δεληγιαννίδη, Ποτουρίδη, Παπάζογλου, Κοροβέση στην άμυνα. Στο κέντρο Μεγιάδο, Παπαστεριανός, Πλατέλλας. Στα άκρα της επίθεσης οι Σασί, Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Βουό. Θέση στην εντεκάδα διεκδικούν και οι Νέιρα, Κοιλιάρας, Κυριακίδης.

Για να σπάσει την παράδοση

Η σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων είναι υπερ του Αστέρα, αφού όταν ο ΟΦΗ επισκέπτεται την Τρίπολη δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Οι ασπρόμαυροι 6 αγώνες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν καμία νίκη. Από την άλλη ο Αστέρας έχει κερδίσει δύο φορές και τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Μάλιστα η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ήταν εφιαλτική για τον Όμιλο που γνώρισε μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας του με σκορ 6-1.

Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητή η δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί στα εκτός έδρας ματς, τελευταίο διπλό του ΟΦΗ σε επίσκεψη του στην περιφέρεια της Ελλάδας ήταν το 2012 όταν επικράτησε του Λεβαδειακού στη Βοιωτία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ