Δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά ηττήθηκε με 1-2.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά με τον Μπίσεσβαρ να κάνει ένα σουτ στο δεύτερο λεπτό, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ. Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην αντίπαλη εστία με στατική φάση, χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Στο 21′, ο Λεβαδειακός ήταν απειλητικός με το σουτ του Ιωαννίδη, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπίσεζβαρ έχασε ακόμα μια ευκαιρία, με το σουτ του να βρίσκει τον Μπάγιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 41′, ο Πρίγιοβιτς χτίστηκε σκορερ, με ένα ωραίο σουτ εντός περιοχής για το 0-1 των φιλοξενο ύμενων.

Ο ΠΑΟΚ στην αρχή του δεύτερου μέρους μόλις στο 46′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μπίσεσβαρ να κάνει το σουτ για το 0-2.

Ο Δικέφαλος ήλεγχε το παιχνίδι και προσπάθησε να βρει και τρίτο γκολ. Ο Καραχάλιος στο 73′ έκανε ένα όμορφο σουτ στην αντίπαλη εστία, αλλά ο Πασχαλάκης έστειλε την μπάλα κόρνερ. Από το κόρνερ, ο Λεβαδειακός μείωσε σε 1-2 με τον Ζησόπουλο, ξανά μπαίνοντας στο παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός έκανε προσπάθειες να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τίποτα δεν άλλαξε και ο ΠΑΟΚ φεύγει νικητής με 1-2 από την Λιβαδειά.

Κίτρινες: 22′ Λιάγκας, 39′ Παντελιάδης, 85′ Τσαμπούρης – 28′ Μάτος

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Γιακουμάκης (Μαρκόφσκι 90′), Ιωαννίδης, Καραχάλιος (Μανγκά 79′), Καθάριος (Νανγκίς 63′), Λάγκας, Μητρόπουλος, Στανόγιεβιτς, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο (Κάνιας 81′), Βαινάλντουμ (Σάχοβ 8′), Σάμπα (Ελ Καντουρι 85′), Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ