«Εκδικήθηκε» τη Γκινγκάμπ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν κυριάρχησε απέναντι στη Γκινγκάμπ με 9-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Η πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα επί της Γκινγκάμπ που βρίσκεται στην τελευταία θέση, με τους Εμπαπέ και Καβάνι να πετυχαίνουν χατ-τρικ και πήρε την εκδίκηση της για τον αποκλεισμό της στο Coupe de la Ligue.

Ο Καβάνι μάλιστα ξεπέρασε στον αποψινό αγώνα τα εκατό γκολ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αγώνας

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Νεϊμάρ, επειτα από ασίστ του Ντάνι Άλβες, κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και έκανε μια ωραία προσποίηση, πρώτου ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Εμπαπέ, στο 37’ μετά από ωραία εναλλαγή με τον Νεϊμάρ, έκανε το 2-0.

Στο 45’ ο 20χρονος άσος σκόραρε ξανά, έπειτα από πάσα του Καβάνι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 3-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ρυθμούς και δεν είχαν σταματημό.

Στο 59’ ο Καβάνι πέτυχε ένα τρομερό γκολ και έκανε το 4-0. Δε σταμάτησε εκεί και εφτά λεπτά αργότερα νίκησε τον Κεγιάρ και πέτυχε το 5-0.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Νεϊμάρ, έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Εμπαπέ, σκόραρε ξανά και έγραψε το 6-0.

Ο Καβάνι στο 75’ πέτυχε το τρίτο του γκολ, σημειώνοντας χατ τρικ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ, μετά από ασίστ του Καβάνι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας και αυτός χατ τρικ.

Το… τελειωτικό χτύπημα έδωσε στη Γκινγκάμπ ο Μουνιέρ στο 83’ που διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

Μαλιστα η κυρίαρχος του γαλλικού πρωταθλήματος πετυχαίνει πρώτη φορά εννιά γκολ στην έδρα της για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Κίτρινες: Κουρζουά (89’)

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπουφόν, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα (76’ Μουνιέρ), Μαρκίνιος, Μπερνάτ (67’ Κουρζουά), Άλβες, Βεράτι (19’ Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Καβάνι, Ντι Μαρία, Εμπαπέ

Γκινγκάμπ: Κεγιάρ, Ικοκό, Κερμπρά, Εμποά, Ρεμπόσο, Πίρι, Ντιντό, Ντο (56’ Μπλας), Τουράμ, Εν’ Γκμπακοτό (73’ Τζιλομποτζί), Μεντί (57’ Ροντελέν)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ