Εκτός τόπου και χρόνου ο Ηρακλής

Για ακόμα μια αγωνιστική ο Ηρακλής δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, χάνοντας εύκολα από την Δόξα Δράμας με 2-0, φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό σε διοίκηση και κόσμο ο οποίος αποδοκίμασε έντονα την ομάδα.

Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει, καθώς ο Ηρακλής βρίσκεται στο -15 από την πρώτη θέση, και τώρα πρέπει να κοιτάει και πιο κάτω στην βαθμολογία.  Η ομάδα λειτουργεί δίχως αρχή, μέση, και τέλος, καθώς φαίνεται ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση, και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις ακόμα και στο κομμάτι του προπονητή.

Μπορεί ο Έλληνας προπονητής να είναι λίγο καιρό στον πάγκο, όμως τα δείγματα του δεν είναι θετικά, πόσο μάλλον και των παικτών του οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο, πράγμα το οποίο το επισήμανε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο Τομ Παπαδόπουλος πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις, και να παρουσιαστεί στον κόσμο και να μιλήσει για όλα! Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, μέχρι τώρα, αλλά και για το μέλλον, αλλά και για το τι έχει στο μυαλό του με όλα αυτά που ακούγονται. Η συνέντευξη τύπου δεν έχει οριστεί, καθώς ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας είναι υπό σκέψη, όμως πρέπει τώρα να παρθούν αποφάσεις για το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ηρακλής έτσι όπως παίζει, δεν πείθει κανέναν, αλλά αντιθέτως εκνευρίζει. Και ο κόσμος «βράζει» στην κυριολεξία, αφού βλέπει την χρονιά να έχει ήδη χαθεί.

Συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μάρτινς (76΄ Σιώπης), Κουσκουνάς, Καψάλης, Πέρεθ (66΄ Σαμπανίδης), Μπαϊκαρά (84΄ Σουμά), Ρουγκάλας, Μακρής, Πατράλης.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς (46΄ Καζναφέρης), Στάμου, Κουκόλης (26΄ Ζιαμπάρης), Καλτσάς, Παναγιωτούδης, Χασομέρης, Τάι (71΄ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ