Εντός 15 ημερών το εξ’ αναβολής Ελπίδες – ΠΑΟΚ

Μέσα σε διάστημα 15 ημερών, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΟ. πρέπει να γίνει η αναμέτρηση μεταξύ των Ελπίδων Καρδίτσας και του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα.

«Αναλυτικά η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 1964, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 18/11/2018 αλλά δεν διεξήχθη, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1994 και ΠΑΟΚ της Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε ορισθεί για την 18-11-2018 αλλά δεν πραγματοποιήθηκε, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της απόφασης αυτής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ