Επίσκεψη αγάπης του Ολυμπιακού στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Πιστός στο ραντεβού του για ένατη συνεχή χρονιά ήταν ο Ολυμπιακός.

Σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» ποδοσφαιρική ομάδα επισκέφτηκε το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» με τους παίκτες να χαρίζουν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς μαχητές της ζωής, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μία γενναία δωρεά, για να ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκεί.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για άλλη μια φορά, για ένατη συνεχόμενη χρονιά. Όπως είπε και η κυρία Βαρδινογιάννη, η επίσκεψή μας εδώ πλέον αποκτά χαρακτήρα παράδοσης, να είναι δηλαδή η οικογένεια του Ολυμπιακού δίπλα στα παιδιά αυτά! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε πώς κάθε χρόνο υπάρχει μια συνεχής πρόοδος εδώ και πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αυτή τη μάχη!

Δεν έχουν απλά σωθεί, αλλά θα είναι για πάντα μέλη της κοινωνίας χωρίς προβλήματα. Όλο αυτό έχει να κάνει με το πάθος και τη συνεχόμενη διάθεση που έχει η κυρία Βαρδινογιάννη για να βελτιώνει όλο τον οργανισμό, χρόνο με το χρόνο.

Θα ήθελα να τονίσω ακόμα, επειδή είπαμε τις κατηγορίες που υπάρχουν με τους καλλιτέχνες της Ελπίδας, τους πρωταθλητές της Ελπίδας και όλους τους υπόλοιπους, αυτό που λέμε στην Ολυμπιακό από την αρχή, από την πρώτη στιγμή, αυτό που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε παραδοσιακά, είναι πώς ο Ολυμπιακός είναι νικητής. Το ίδιο ακριβώς πετύχαμε και στο Δήμο Πειραιά, με τον συνδυασμό μας, τον “Πειραιά Νικητή”.

Θα πρότεινα λοιπόν να υπάρξει μια νέα κατηγορία στην Ελπίδα, η κατηγορία νικητές της Ελπίδας. Αφορά όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί νικητές της ζωής! Ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε τόσο για την ελληνική κοινωνία όσο και για όλους μας.

Σας εύχομαι τα καλύτερα, υγεία και ευτυχία για το 2019».

Από τη δική της πλευράς, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Κάτι που πρέπει να κρατήσετε όλοι, είναι ότι 4 στα 4 παιδιά θα γίνονται καλά. Αυτό είναι προσπάθεια όλων. Πάνω σε αυτό θέλω να εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου, προς όλους σας. Είναι τέτοια η οικογενειακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο νοσοκομείο. Ένα παιδάκι έκλαιγε στην έξοδο και έλεγε ότι δεν θέλει να φύγει και πως ήθελε να μείνει εδώ για πάντα… Δεν καλύπτονται μόνο ιατρικά τα παιδιά που είναι εδώ μέσα, αλλά και ψυχολογικά με την αγάπη που τους προσφέρουμε.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αξιότιμε κύριε Θεοδωρίδη, αγαπημένη μου φίλη Ειρήνη (κα. Ειρήνη Νταϊφά), αγαπημένα μου παιδιά, όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που είστε σήμερα εδώ… Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο μας έχει γίνει πια θεσμός. Γιατί για εμάς, στην αρχή κάθε χρονιάς, όχι μόνο εμείς οι μεγάλοι, αλλά και τα παιδιά σας περιμένουμε με πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία να μας έρθετε. Όπως βλέπετε, ποτέ άλλοτε δεν έχουν έρθει τόσα πολλά παιδιά, όσα σήμερα, για να θαυμάσουν τους ήρωές τους. Ακόμα κι ο μικρός Χρήστος που καθόταν στην αγκαλιά μου, πριν από λίγο, έλεγε ότι είναι φανατικός Ολυμπιακός για 4,5 χρόνια, γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος. Πάντα, είπε, θα είναι Ολυμπιακός.

Αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό, γιατί σήμερα είναι η 9η χρονιά που έχουμε μαζί μας και υποδεχόμαστε τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, φίλο μας προσωπικό και τον κύριο Μώραλη, την κυρία Ειρήνη Νταϊφά, κι όλη την ομάδα με μεγάλη χαρά και όλους τους παίκτες που τους βλέπουν τα παιδιά και τους γνωρίζουμε όλοι μας.

Πλέον, με την ιδιότητα του “Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙΔΑ”, ο Ολυμπιακός έχει γίνει ένα μέλος της οικογένειάς μας, προσφέροντας και μεγαλύτερη ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά μας που τους βλέπουν όλους σαν ήρωες, αλλά και στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Μαρινάκη. Μάλιστα, ευγνωμονώ και την ομάδα και τη Διοίκησή της, για όλα αυτά που έχουν κάνει για εμάς. Μάλιστα τα έχω γράψει γιατί έχετε κάνει τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι απ’ έξω! Θα ήθελα να επαναλάβω τι έχει γίνει:

Είναι εννιά χρόνια που ο Ολυμπιακός είναι κοντά μας. Έχουμε το Αστέρι του Ολυμπιακού, που έχει τοποθετηθεί στον τοίχο, για να μας θυμίζει για πάντα, αυτήν την αγάπη που συνδέει την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ με τον Ολυμπιακό. Ο κύριος Μαρινάκης, έχει γίνει ο ίδιος εθελοντής δότης. Επίσης ο κύριος Μαρινάκης, έχει ανακηρυχτεί επίτιμο μέλος του “Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ” μέσα σε αυτά τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Μαρινάκης, κάνει σιωπηλά και διακριτικά δωρεές, που μας βοηθούν να φέρνουμε καινούργια μηχανήματα και να βελτιώνουμε την υγεία των παιδιών. Κάθε χρόνο φέρνουν δώρα για τα παιδιά μας. Έχει προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά για το γήπεδο, έχουν προσφερθεί πολλές φανέλες που βρίσκονται κορνιζαρισμένες σε διάφορα μέρη του νοσοκομείου για να τις θαυμάζουν τα παιδιά.

Στις 30/3/2015 μπήκε πλακέτα στον χώρο του “Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ” που αναγνωρίζει την στήριξη του Ολυμπιακού στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Επίσης στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Μαρινάκη, έχει δοθεί η τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ, όπως και στις 4/1/2016 το άγαλμα της ΕΛΠΙΔΑΣ. Στις 5/1/2017, απενεμήθη στον κύριο Μαρινάκη, η πλακέτα του “Οράματος ΕΛΠΙΔΑΣ”. Στις 11/1/2018 ο Ολυμπιακός έγινε “Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙΔA”.

Όλα αυτά έγιναν αυτό το διάστημα και έπρεπε να τα διαβάσω γιατί είναι πάρα πολλά και ευχαριστώ τον Πρόεδρο κι όλα τα μέλη του Ολυμπιακού για όλα όσα έχουν κάνει για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προσφέροντας στον Πρόεδρο μια τιμητική πλακέτα, για την πολύτιμη και ανεκτίμητη προσφορά του στα παιδιά μας».

inner

inner

inner

inner

inner

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ