Επιστρέφει στην Τσέλσι με πόστο ο Τσεχ

Ως γνωστόν, ο Πετρ Τσεχ διανύει την τελευταία του σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αφού το καλοκαίρι θα ολοκληρώσει την καριέρα του, φορώντας βέβαια τη φανέλα της Άρσεναλ.

Με αυτό ως γνώμονα, λοιπόν, η Τσέλσι σκοπεύει να προτείνει στον 36χρονο γκολκίπερ, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ στα αγγλικά ΜΜΕ, κάποιο πόστο στον σύλλογο από τη στιγμή που θα «κρεμάσει» τα γάντια του…

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Τσεχ πέρασε ούτε λίγο ούτε πολύ 11 χρόνια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κατακτώντας πρωταθλήματα, Κύπελλα όπως βέβαια και το Τσάμπιονς Λιγκ του 2012 και το Γιουρόπα Λιγκ ένα χρόνο αργότερα!

Έτσι λοιπόν, οι «μπλε» θέλουν να τον τιμήσουν αλλά και παράλληλα να έχουν στη διάθεσή τους τον Τσέχο τερματοφύλακα από κάποια διοικητική θέση, είτε ακόμα πιο «ενεργό» σε ό,τι αφορά στα του ποδοσφαίρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ