Ζοάο Φέλιξ: «Περιμένουμε την ΑΕΚ όπως στον πρώτο αγώνα»

Ο Ζοάο Φέλιξ, εκπροσώπησε την Mπενφίκα, από την μεριά των παικτών στην συνέντευξη τύπου, ενόψει του αυριανοί αγώνα με την ΑΕΚ. Ο παίκτης των «Αετών» υποστήριξε πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί στο γήπεδο όπως στον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Για την ΑΕΚ ως αντίπαλος: «Περιμένουμε να παίξει η ΑΕΚ όπως στον πρώτο αγώνα. Μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά, μπορεί να μας δώσει τον έλεγχο του αγώνα, κάτι που μας αρέσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα ηνία και στα κατάλληλα σημεία να σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα».

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Φυσικά και θέλαμε να προκριθούμε στο Champions League, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα συνεχίσουμε στο Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αλλά θα ήθελα να το ζήσω με την Μπενφίκα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ