Η Κράουσκοπφ, πρώτη γυναίκα assistant GM στο ΝΒΑ

H Κέλι Κράουσκοπφ έγραψε την… δική της ιστορία στο ΝΒΑ αφού έγινε η πρώτη γυναίκα assistant GM στη λίγκα και πιο συγκεκριμένα στους Ιντιάνα Πέισερς!

Το επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του WNBA και πιο συγκεκριμένα στους Ιντιάνα Φίβερ (σ.σ.μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο του 2013) θα βρεθεί στο πλευρό του GM, Τσαντ Μπουχάναν αλλά και του προέδρου, Κέβιν Πρίτσαρντ.

«Έχει φοβερό μπασκετικό μυαλό. Έχω δουλέψει μαζί της και το γνωρίζω καλά. Είναι εργασιομανής ενώ έχει αποδείξει ότι έχει φοβερά ηγετικά προσόντα» ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη των Πέισερς, Χερμπ Σάιμον.

«Είναι απίστευτο να βρεθώ σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό του ΝΒΑ και μάλιστα σε μια πόλη που γνωρίζω καλά. Είμαι ενθουσιασμένη που ήρθα στους Πέισερς και όλοι μαζί θα συνεχίζουμε να χτίζουμε την ομάδα για να έχει υψηλές βλέψεις…»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ