Θοδωρής Βλάχος: ” Να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη”

Στην Ουγγαρία βρίσκεται η ομάδα του Πολο του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ζόλνοκ, ψάχνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό Champions League.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε σε σάιτ της ομάδας: «Στο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία θα επιδιώξουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αγωνίζονται οι δυο τελευταίες Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Χρειαζόμαστε και οι δυο ομάδες τους 3 βαθμούς για μια καλύτερη συνεχεία στον όμιλο μας».

Με τη σειρά του, ο Άντρο Μπούσλιε ανέφερε: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα εμείς θα παίξουμε πολύ καλά. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αν παίξουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά θα είναι δύσκολο γιατί η Ζόλνοκ είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ καλό να ολοκληρώσουμε αυτή τη χρονιά στο Champions Leagueμε νίκη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ