Ισόβιος αποκλεισμός για τους 4 οπαδούς της Τσέλσι

Ισόβιο αποκλεισμό αποφάσισε η διοίκηση της Τσέλσι για τους τέσσερις οπαδούς της, λόγω ρατσιστικής επίθεσης στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ.

Στο παιχνίδι με τους «πολίτες» ο νεαρός επιθετικός, έγινε αποδέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς όταν πήγε να εκτελέσεις ένα πλάγιο.

Τα τέσσερα άτομα έγιναν γνωστά στον σύλλογο και η ομάδα του Λονδίνου με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως δεν έχουν το δικαίωμα να ξανά μπουν στο «Στάνφορντ Μπριτζ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μπλε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

« Η Τσέλσι ανέστειλε τέσσερις ανθρώπους να παρακολουθήσουν αγώνες, μέχρι να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες για καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών προς τον Ράχεμ Στερλίν κατά τη διάρκεια του αγώνα μας εναντίον του Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιρικός μας σύλλογος διαβεβαιώνει ότι όλες οι μορφές ρατσιστικής συμπεριφοράς είναι αποτρόπαιες και αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά, ο σύλλογος θα εκδώσει αυστηρές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων απαγορεύσεων, και θα υποστηρίξουμε πλήρως όλες τις ποινικές διώξεις.

Αυτά τα περιστατικά δεν θα γίνουν ανεκτά από την ομάδα μας και κανείς με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχει θέση στο γήπεδο μας», ανέφερε, στην ανακοίνωση της η Τσέλσι.

Ο Καντέ πήρε θέση στην ρατσιστική επίθεση του Στέρλινγκ

Ο νεαρός μέσος των “μπλε” Νγκολό Καντέ, ρωτήθηκε για το θέμα και επιμένει ότι όλοι στην Τσέλσι είναι εναντίον του ρατσισμού, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ερευνα θα λύσει το ζήτημα.

Ακούσαμε για αυτό αμέσως μετά το παιχνίδι”, δήλωσε

Εμείς, όμως, εδώ στην Τσέλσι, είμαστε ενάντια σε όλους τους τύπους διακρίσεων. Η Τσέλσι απεχθάνεται, όλες τις μορφές ρατσιστικής συμπεριφοράς και θα υποστηρίξει πλήρως τις ποινικές διώξεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ