Ισόπαλες Μπολόνια και Μίλαν

Η Μπολόνια υποδέχτηκε την Μίλαν στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα, για την 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και το 0-0 Ήταν το τελικό σκορ.
Στο πρώτο μέρος, η Μίλαν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Μπολόνια απείλησε στο 27′, φτάνοντας κοντά στο 1-0. Χωρίς να αλλάξει κάτι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.
Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν άλλαξε και οι ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. Ο Καλανόγλου για την Μίλαν εξαπέλυσε ένα σουτ στο 54′ αλλά σταμάτησε στο δοκάρι. Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές σε μια προσπάθεια να οδηγήσουν την ομάδα τους στο γκολ. Δεν βοήθησαν, αφού το 0-0 έμεινε ως το τέλος.
Κίτρινες: Σανταντέρ 42′, Ελάντερ 85′ – Καλάμπρια 40′, Μπακαγιόλο 73’, Κέσι 83′, Ρομανιόλι 90+4′
Κόκκινες: Μπακαγιόκο 77′
Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ελάντερ, Ντανίλο, Καλαμπρέσι, Εμπαγιέ, Σβανμπεργκ (Ντζεμάιλι 61′) Νάγκι, Πόλι (Ορσολίνι (82′), Ματιέλο, Παλάθιο, Σανταντέρ (Ντέστρο 90+2′)
Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ζαπάτα, Ροντρίγλες, Σουσό (Λαξάλτ 85′), Κέσι, Μπακαγιόκο, Καλάνογλου (Μάουρι 78′), Κουτρόνε (Καστιγιέχο 61), Ιγκουαίν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ