Κόλλησε …στον βούρκο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αλλά μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας με την Λάρισα (0-0), στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το γκολ, ακόμα και μετά το 30′ που ο αγώνας έγινε πιο ενδιαφέρον, με ευκαιρίες και σαφώς καλύτερο ρυθμό.

Η Ένωση παραμένει 4η με 24 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση με 15 βαθμούς.

Αναλυτικά η αναμέτρηση:

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για την ΑΕΚ στο 11’ ο Μπακάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Οικονόμου έπιασε ένα ανάποδο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ΑΕΛ αντέδρασε και στο 17’ ο Μπαργκάν έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 21’ ο Λιβάγια γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Πόνσε έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως  κόντραρε την τελευταία στιγμή στον Γκόλια.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 34’, το πρώτο δοκάρι στο παιχνίδι. Ο Μπαργκάν σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάρκα.

Η Ένωση δεν άργησε να απαντήσει και στο 37’ ο Λιβάγια έκανε αλλαγή παιχνίδι για τον Μπακάκη, αυτός γύρισε στον Μπογέ, όμως το σουτ του Αργεντινού κόντραρε σε σώματα και κατέληξε άουτ.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε καμία ομάδα να βρεθεί μπροστά στο σκορ, σε ένα παιχνίδι που ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καθόλου στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49’ ο Πόνσε σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Γκόικοβιτς έβαλε το πόδι και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 57’ νεα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ, ένα σουτ του Μπαργκάν μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 65’ ο Φατιόν σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γαλανόπουλου.

Τελευταία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ ήταν στο 84’, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο που πέρασε άουτ.

Η Ένωση στα τελευταία λεπτά πίεζε για το γκολ της νίκης, καθώς είχε κλείσει στα περιοχή τους, τους Θεσσαλούς χωρίς όμως να βρει δίχτυα, παραμένοντας το σκορ 0-0.

Κίτρινες: Οικονόμου, Γιαννιώτας – Κρίστινσον

ΑΕΚ(Μαρινος Ουζουνίδης) : Μπάρκας, Μπακάκης(68’ Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Λιβάγια, Μπογέ ( 79’ Γιακουμάκης), Κλωναρίδης(56’ Γιαννιώτας), Πόνσε

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεφ(72’ Μπάλλας), Νούνιτς, Γκόικοβιτς, Μπαργκάν, Φατιόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ