Λυτρώθηκε στο τέλος με τον Αντούριθ η Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχθηκε στο Σαν Μάμες την  Χιρόνα και κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Laliga.

Σημαντική νίκη για τους Βάσκους που πήραν βαθμολογική ανάσα και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού (14β), καθώς παραμένουν τρεις θέσεις από το τέλος.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Αντούριθ στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και είναι ο παίκτης που έγραψε ιστορία στον σημερινό αγώνα.

Ο 37χρονος «ισοφάρισε» τον Μέσι και τον Ράμος, αφού είναι οι μοναδικοί παίκτες που σκοράρουν τα τελευταία 14 χρόνια σερί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Στο 8o λεπτό  η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Μπιλμπάο, ο Αντουριθ έπιασε την κεφαλιά στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Χιρόνα.

Αρκετά λεπτά αργότερα, στο 20΄ ο Πορτου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, και στο τελείωμα της φάσης κατάφερε να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο διαιτητής όμως με τη χρήση του VAR ακύρωσε το γκολ για χέρι.

Στο 38’ ο  Πόρρο, είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ που έκανε, δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Κόρντομπα, έκανε το κοντρόλ, άλλα η μπάλα  χτύπησε στο δοκάρι. Το ριμπάουντ πήρε ο Γουιλιαμς, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 60’ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Γκαρθία, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έγιναν αρκετές φάσεις και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι και να πάρουν τη νίκη.  Ο Αντούριθ, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας και έκανε το τελικό 1-0.

Αθλέτικ Μπιλμπάο : Ερεριν, Κάπα, Αλβάρεζ, Νουνιεζ, Ντε Μαρκος, Γκαρθία Ντ., Μπένιατ, Γουίλιαμς (62’ Σουσαέτα), Π. Γκαρθία, Κόρντομπα, Αντουριθ

Χιρόνα : Ιραϊθοθ, Χουανπε, Εσπινόσα, Ραμαλχο, Γρανελ, Πόνς, Γκαρθία, Πορρο, Μπ. Γκαρθία, Πορτου, Στουανι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ