Ματς με τα όλα του στη Ρώμη

Όλα τα είχε ο αγώνας της Ρόμα με την Τζένοα, με τους Ρωμαίους να είναι οι τελικοί νικητές με 3-2 για της 16η αγωνιστική της Serie Α, φτάνοντας έτσι τους 24 βαθμούς και έφτασαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Γενοβέζοι μπορεί να προηγήθηκαν στο σκορ με τον Πιάτεκ στο 17’, αλλά ο Φάζιο ισοφάρισε στο 31’. Ο Χίλιεμαρκ έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά, μα, και πάλι η Ρόμα, αυτή τη φορά με τον Κλάιφερτ έφερε τον αγώνα στα ίσια και στο 59’ ο Κριστάντε έβαλε το «χρυσό» γκολ της νίκης στο 59’.

 

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας η Σπαλ «κόλλησε» στο «0» με την τελευταία Κιέβο και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Σαμπτόρια νίκησε με 2-0 την Πάρμα και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που παρέμειναν για τρίτο σερί αγώνα χωρίς νίκη.

Μπορεί η Έμπολι να άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Φιορεντίνα, αλλά οι «Βιόλα» ήταν αυτή που πήραν τη νίκη με 3-1 και επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από 8 ολόκληρες αγωνιστικές.

Σπουδαίο «διπλό» που την κρατά στην 7η θέση της βαθμολογίας, πέτυχε η Σασουόλο επί της Φροζινόνε, που παραμένει προτελευταία με μόλις 8 βαθμούς.

Έπρεπε να αγχωθεί για να πανηγυρίσει το «διπλό» η Νάπολι στην έδρα της Κάλιαρι, αφού πήρε το ματς στο 90+1’, με τον Μίλικ να λυτρώνει τους Ναπολιτάνους, που είναι μόνιμα στην δεύτερη θεση και στο -8 από τη Γιουβέντους.

Οι αγώνες αναλυτικά:

Σπαλ – Κιέβο 0-0

Σαμπτόρια – Πάρμα 2-0 (66’ Καπράρι, 69’ Κουαλιαρέλα)

Φιορεντίνα – Έμπολι 3-1 (40’ Μιραλάς, 59’ Σιμεόνε, 78’ Νταμπό – 24’ Κρούνιτς)

Φροζινόνε – Σασουόλο 0-2 (44’ αυτ. Αριαούντο, 58’ Μπεράρντι)

Κάλιαρι – Νάπολι 0-1 (90+1’ Μίλικ)

Ρόμα – Τζένοα 3-2 (31’ Φάζιο, 45’ Κλάιφερτ, 59’ Κριστάντε – 17’ Πιάτεκ, 33’ Χίλιεμαρκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ