Ματς που θα κρίνουν πολλά για ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Βόννη από την ομώνυμη ομάδα για το ματς του Β’ ομίλου (27/12, 21:00, Novasports 2), ενώ δύσκολο έργο θα έχει και ο Προμηθέας Πάτρας στην Λιουμπλιάνα (27/12, 21:30, Novasports 3) απέναντι στην γηπεδούχο Ολίμπια για τον Δ’ όμιλο.

Ο «δικέφαλος» μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο Basketball Champions League και πλέον μετράει 5-3 ρεκόρ, με το οποίο βρέθηκε στην 3η θέση της κατάταξης μαζί με τη Βενέτσια.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναμένεται να έχει στην διάθεσή του και τους Φιλ Γκος (είχε πρόβλημα στον αστράγαλο) και Μιλένκο Τέπιτς (πρόβλημα στην μέση) οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά την παραμονή του αγώνα και τέθηκαν στην διάθεσή του. Στο ματς του α’ γύρου, η Βόννη είχε φύγει με τη νίκη από το κλειστό της Πυλαίας με σκορ 100-95 (Τζέιμς 21, Μέιο 20 – Χρυσικόπουλος 19, Μορέιρα 12).

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 21:00 και το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 2. Μισή ώρα αργότερα (21:30, Novasports 3) θα πάρει σειρά ο Προμηθέας Πάτρας που καλείται να συνέλθει από τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από την Βίρτους Μπολόνια και την Οστάνδη. Ο Μάκης Γιατράς από τη πλευρά του δεν υπολογίζει στους Λεωνίδα Κασελάκη και Δημήτρη Κατσίβελη αλλά θα έχει κανονικά τον Τζέικ Όντουμ  που είχε μείνει εκτός από το ματς με τον Άρη.

Στόχος των Πατρινών είναι φυσικά το «διπλό» στην «Στόζιτσε Αρίνα» της Λιουμπλιάνας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του α’ γύρου είχε επιβληθεί των Σλοβένων με 79-77. Ο Προμηθέας βρίσκεται στην 2η θέση του Δ’ ομίλου με 5-3 ρεκόρ και ισοβαθμεί με την Στρασμπούρ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ