Με αίματα στον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Κουτσοσπύρος

Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε για βιαιοπραγία του Νίκου Παπαδόπουλου εναντίον του Χρήστου Κουτσοσπύρου, ο οποίος εμφανίστηκε με αίματα στην μύτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθάνομαι πολλά, αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που γρονθοκόπησε τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να φτάσουμε σε βιαιοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν αντέχει την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Μπορεί τα λόγια που λέω να είναι σκληρά, αλλά οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους του. ‘Ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Μια συγγνώμη δεν έβλαψε κανέναν. Ο προπονητής του ΟΦΗ προσπαθεί να βγει και από πάνω. Λυπάμαι γι’ αυτό που έζησα. Ντρέπομαι που ο συνάδελφός μου είχε αυτή τη συμπεριφορά, ντρέπομαι εκ μέρους του, αν δεν ντρέπεται ο ίδιος. Ακόμα και ο Γιάννης Σαμαράς ήταν μπροστά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Μπορεί να είναι μια κακή στιγμή. Είμαι υποχρεωμένος να στηλιτεύσω αυτή τη συμπεριφορά, για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Όσο και αν προκληθείς, δεν πρέπει να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση, γιατί ήμουν μπροστά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ