Με ανατροπή το διπλό η Λυών!

Με ανατροπή η Λυών νίκησε τη Σεντ Ετιέν με 2-1, ενώ και η Μαρσέιγ επικράτησε απέναντι στην Καέν. Νικήτρια αναδείχθηκε και η Ανζέ επί της Ναντ, ενώ ισόπαλες αναδείχθηκαν και η Ρεν με τη Μονπελιέ, για την 21η αγωνιστική της Ligue 1.

Σεντ Ετιέν-Λυών

Μεγάλη νικήτρια στο γαλλικό ντέρμπι της ημέρας αναδείχθηκε η Λυών απέναντι στη Σεντ Ετιέν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με 2-1.

Η Λυών με τη νίκη της πέρασε τη Σεντ Ετιέν και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς.

Μόλις στο 21ο λεπτό ο Αμουμά, μετά από πάσα του Σίλβα, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 65’ με τον Φεκίρ, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντεμπελέ έκανε την ανατροπή, καθώς έπειτα από ασίστ του Ντιμπουά νίκησε τον Ρουφιέ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Λυών.

Καέν-Μαρσέιγ

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρσέιγ απέναντι στην Καέν με 1-0, στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η Μαρσέιγ πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς μετά από εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη και με 31 πόντους βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας ισοβαθμία με τη Νις.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 47’ ο Σανσόν, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Γκίλμπερτ.

Ανζέ-Ναντ

Την ίδια ώρα, η Ανζέ υποδέχθηκε τη Ναντ και πήρε τη νίκη με 1-0. Με τους τρεις βαθμούς η Ανζέ βρίσκεται στη 14η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας ισοβαθμία με τη Ναντ με 23 βαθμούς, με την πρώτη να «χρωστάει» ένα παιχνίδι.

Αν και όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φουλτζινί, έπειτα από ασίστ του Ελ Μελαλι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη.

Ρεν-Μονπελιέ

Νωρίτερα, στο μηδέν «κόλλησαν» η Ρεν και η Μονπελιέ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η Μονπελιέ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, πίσω από το Στρασβούργο, με το οποίο έχουν ισοβαθμία.

Η Ρεν έμεινε τρεις θέσεις πίσω από τη Μονπελιέ με 30 βαθμούς.

Μπορντό-Ντιζόν

Η Μπορντό επικράτησε απέναντι στη Ντιζόν με 1-0.

Οι γηπεδούχοι με τους τρεις βαθμούς ανέβηκαν στη δέκατη θέση με  28 βαθμούς, ενώ η Ντιζόν παλεύει να «γλιτώσει» από τη ζώνη του υποβιβασμού και με 17 βαθμούς βρίσκεται στη 18η θέση.

Καθοριστική στιγμή του αγώνα ήταν η αποβολή του Αμαλφιτανό στο 34’ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 77ο λεπτό ο Κορνέλιους, μετά από ωραία πάσα του Καλού σκόραρε και πέτυχε το τελικό 1-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ