Με διαφορά μιας ημέρας, οι τελικοί στο Παγκόσμιο ταεκβοντό του Μάντσεστερ

Όπως συνέβη στο Τσέλιαμπινσκ το 2015 και στο Μούτζου το 2017, έτσι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό που θα γίνει στο Μάντσεστερ τον Μάιο του 2019 (15-19), ο αγώνας για το χρυσό μετάλλιο θα πραγματοποιείται με διαφορά μίας ημέρας. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα (16/1) από την οργανωτική επιτροπή, το αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε ημέρας θα «κλείνει» με τα ημιτελικά (δηλαδή τα χάλκινα μετάλλια), ενώ την επόμενη ημέρα θα γίνεται ο τελικός. Μοναδική εξαίρεση η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, οπότε ο τελικός (σ.σ. συνολικά επτά) θα γίνει αυθημερόν.

Στην Manchester Arena θα στηθούν συνολικά επτά mat, ώστε να καλυφθούν χωρίς προβλήματα και οι 16 κατηγορίες στις πέντε ημέρες της διοργάνωσης. Οι τελικοί, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, θα γίνεται σε υπερυψωμένο mat, προκειμένου να δοθεί περαιτέρω αίγλη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ