Με Λοτζέσκι στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναικός ΟΠΑΠ

Για τη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Στην αποστολή ο Τσάβι Πασκουάλ συμπεριέλαβε και τον Μάτ Λοτζέσκι όχι όμως τον Ιωάννη Παπαπέτρου που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς όμως λόγους έμεινε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει, «Με 13 παίκτες αναχωρεί σήμερα (15/12) το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bastet League (16/12, 17.00). Σε αυτή θα βρίσκεται κανονικά ο Ματ Λοτζέσκι, που προπονήθηκε νωρίτερα με την υπόλοιπη ομάδα στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ