Με Μακέντα και Διούδη «καθάρισε» τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Καθοριστικοί για την αποψινή αναμέτρηση ήταν αναμφίβολα ο σκόρερ του Τριφυλλιού, Φεντερίκο Μακέντα, αλλά και ο Σωκράτης Διούδης, που απέκρουσε πέναλτι.

Δυο δοκάρια είχε ο Ατρόμητος με τους Γιαννούλη και Μπουσούλαζιτς. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός, καθώς στο 94’ αποβλήθηκε ο Χρήστος Δώνης, έπειτα από δεύτερη κίτρινη που έλαβε.

Ο αγώνας

Οι πράσινοι μπήκαν διαβασμένοι στο ματς, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους. Με την ίδια αγωνιστικη φιλοσοφία οι φιλοξενούμενοι, όπως στο παιχνίδι με τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 11ο λεπτό όταν ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε σέντρα στον Μακέντα και ο Ιταλός με κεφάλια έστειλε τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης με εκτέλεση φάουλ απείλησε τον Παναθηναϊκό, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 23’ ο Μακέντα νίκησε τον Μέγερι και έγραψε το 1-0 για το Τριφύλλι. Ο 27χρονος επιθετικός πέτυχε ένα τρομερό γκολ, έπειτα από πάσα του Κάτσε.

Ο Κουλούρης στο 39’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως η φάση είχε ακυρωθεί από πριν ως οφσάιντ του Μάντσον.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 1-0 και τον Φεντερίκο Μακέντα να βγαίνει με αναγκαστική αλλαγή.

Ο Μπουζούκης στο 55’ είχε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, αλλά το διαγώνιο του σουτ πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος αύξησε την πίεση και έγινε πιο επιθετικός στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Διούδης έσωσε τους πράσινους στο 63ο λεπτό, όταν ο Κουλούρης έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος, έπειτα από εκτέλεση πέναλτι. Οι φίλαθλοι πανηγύρισαν ξέφρενα το πιάσιμο του Διούδη και αποδοκίμασαν έντονα τον διαιτητή του αγώνα.

Τεράστια ευκαιρία είχε ο Ατρόμητος στο 75’ όταν ο Γιαννούλης έβγαλε σέντρα στον Κουλούρη και αυτός από κοντά έκανε την προβολή και ο Διούδης έπιασε τη μπάλα, σώζοντας για ακόμη μια φορά τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά ο Μπρούνο σούταρε και η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Στο 82’ ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία με τον Ενσικουλού να σουτάρει, αλλά δεν πρόλαβε ο Κωτσόπουλος.

Δυο λεπτά αργότερα ο Μπουζούκης είχε τρομερή στιγμή, όταν το εκπληκτικό του σουτ πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Μέγερι.

Ο Ατρόμητος πίεζε μέχρι το τέλος αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 94’ στο σουτ του Μπουσούλαζιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Περιστεριού.

Κίτρινες: Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μπρούνο, Σάκιτς, Δώνης

Κόκκινες: Δώνης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα (Καμπετσής 46’), Χατζηγιοβάνης (Τζανδάρης 83’), Χατζηθεοδωρίδης (Πούγγουρας 67’), Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Κάτσε

Ατρόμητος: Μέγερι, Χατζησαΐας, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο (Κωτσόπουλος 78’), Μάντσον, Βασιλακάκης (Ενσικουλού 46’), Κουλούρης, Σάκιτς, Νάτσος (Ούμπιδες 66’), Γιαννούλης, Ρισβάνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ