Με προβλήματα άρχισε ο ΠΑΟΚ

Με τέσσερις απουσίες άρχισε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει του μεθαυριανού (23/1, 19:30) αγώνα με την Οπάβα για την 12η αγωνιστική του BCL.

Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του, αλλά μετά από μία εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης, με πολλές μετακινήσεις και συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν λογικό να υπάρχουν και προβλήματα. Για αυτό υπήρχαν σημαντικές απουσίες και προβλήματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του αγώνα με την BK Opava, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/1, στις 19:30) στο PAOK Sports Arena για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα αφορά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος με έντονα συμπτώματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας βρίσκεται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη.

Εκτός προπόνησης έμειναν προληπτικά και οι Phil Goss (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Jamal Jones (κάκωση στο γόνατο) και William Hatcher (ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο). Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, προσαρμοσμένο όμως και στις πολλές απουσίες που υπήρχαν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ