Νίκησε εύκολα και ξεκίνησε την ”αντεπίθεση”

Εύκολο βράδυ είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Γκερέρο στο 32’, ο Φερφατζίδης στο 46’ και ο Ελαμπντελαουί στο 51’.

Ένα γκολ και μία ασίστ από τον Γκερέρο, συμμετοχή σε όλα τα γκολ ο Φορτούνης, πολύ καλοί Μπουχαλάκης (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) και Φετφατζίδης.

Στη 2η θέση με 30 βαθμούς πλέον οι «ερυθρόλευκοι».

Το ματς

Ορεξάτος ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, έχοντας φόρα από τη νίκη επί της Μίλαν.

Με τους Μπουχαλάκη-Γκιλιέρμε στον άξονα, Φορτούνη-Φετφατζίδη στα «φτερά» και Νάτχο δεκάρι ξεκίνησαν οι «ερυθρόλευκοι». Στη συνέχεια για κάποια λεπτά, ο Φορτούνης πέρασε ως «ψευτοεννιάρι», με τον Γκερέρο στα αριστερά, με σκοπό να δώσει περισσότερα τρεξίματα.

Η Λαμία από την άλλη, έπαιξε φουλ αμυντικά και με λίγες ακίνδυνες αντεπιθέσεις.

Στο 18’ ο Ελαμπντελαουί δέχθηκε ωραία μπαλιά από τον Φετφατζίδη, ανατράπηκε από τον Καρυπίδη, ωστόσο ο διαιτητής θεώρησε πως ο παίκτης της Λαμίας βρήκε τη μπάλα και έδωσε κόρνερ.

Στο 32ο λεπτό ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Νάτχο έκανε πολύ ωραία επέλαση 30 μέτρων, στο όριο της περιοχής έδωσε προς τα μέσα στον Φορτούνη, αυτός με τη μία δεξιά στον Γκερέρο, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Δύο λεπτά, ο Φορτούνης αφού με μια ντρίπλα απέφυγε 3 παίκτες, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Στο 37’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ με σέντρα για τον Σισέ, αλλά η κεφαλιά του χτύπησε στη συμβολή των δοκών.

Στο 45’ ο Γκερέρο έδωσε στον Φορτούνη που βρέθηκε μπροστά στον Σαράνοφ, αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας τον νίκησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο ανεβασμένος και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ.

Στο 46’, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Γκερέρο κατέβασε με το κεφάλι για τον Φετφατζίδη, ο οποίος από τη γωνία της μικρής περιοχής, σούταρε για το 2-0.

Στο 50’ ο Φορτούνης επιχείρησε ένα κακρινό φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Στο 51’ ο Μπουχαλάκης έκανε εξαιρετική ενέργεια, έδωσε στον Φορτούνη και αυτός με τη μία στον Νάτχο. Ο Ισραηλινός σούταρε, ο Σαράνοβ έπεσε και απέκρουσε και ο επερχόμενος Ελαμπντελαουί, σούταρε από το πλάι με δύναμη κάνοντας το 3-0.

Στο 60’ ο Φορτούνης έκανε ένα «σλάλομ», σούταρε αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε.

Στο 64’ ο Σα εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Δημούτσου.

Τα επόμενα λεπτά δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου με πολύ λίγες φάσεις. Η σημαντικότερη, στο 93′ όταν ένα σουτ του Νάτχο πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός πλέον φτάνει τους 30 βαθμούς και ανεβαίνει στη 2η θέση, μια «στροφή» πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Ακολουθεί το διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Άρη Αβάτου και στη συνέχεια αυτό με τη Λάρισα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης (67’ Τσιμίκας), Σισέ, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Φετφατζίδης (76’ Βρουσάι), Νάτχο, Γκερέρο (86’ Μάνος).

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέχο, Καρυπίδης, Μπερτόλιο (64’ Τσαπρούνης), Καραμάνος (70’ Τσουκαλάς), Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν (77’ Καραγκούνης), Σκαρντουέλι, Μπλάζιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ