Νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βενέτσια

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ, που λύγισε τη Βενέτσια στην Πυλαία σε ματς-θρίλερ (77-76) και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του Basketball Champions League. Πέμπτο σερί ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του Παπαθεοδώρου στη διοργάνωση, βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-3.

Πρωταγωνιστές για τον «Δικέφαλο του Βορρά» οι Γκος (20 πόντοι), Χρυσικόπουλος (14 πόντοι), Μορέιρα (14 πόντοι), καθοριστικός και ο Γκάρετ, που πέτυχε σημαντικό καλάθι με φόλοου στα 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν πολύ δυνατά και ξέφυγαν με 14 πόντους, ωστόσο πλήρωσαν ένα μπλακάουτ στην 3η περίοδο και έδωσαν το δικαίωμα στη Ρεϊέρ να περάσει μπροστά. Εντούτοις, οι παίκτες του Παπαθεοδώρου ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και με ψυχωμένη εμφάνιση έφτασαν σε μια πολύτιμη νίκη, αν και δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά της ήττας τους στον πρώτο γύρο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ