Να αφήσει πίσω του την Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ είχε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από την Μπάτε την Πέμπτη για το Europa League, αλλά σήμερα καλείται να αφήσει πίσω του τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να αφοσιωθεί στις εγχώριες, αρχή γενομένης στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Ο «Δικέφαλος» θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του, να διατηρήσει το +8 και να αυξήσει τη διαφορά του από τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Με δεδομένες τις απουσίες των Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που εξέτισε την τιμωρία του, βρίσκεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ενώ εκτός έμειναν και πάλι οι Χατσερίδης, Μαλεζάς και Καρέλης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Κίτσιου ,Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας ,Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Άκπομ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ