Να δείξει το κάτι παραπάνω..

Ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19.00), για την 13η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Η ομάδα της Λαμίας προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα παρόλο που άξιζε κάτι παραπάνω. Σήμερα έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στον έτερο δικέφαλο αυτή την φορά από το οποίο θα προσπαθήσει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ελίνι Δημούτσος βρίσκεται εκτός αποστολής, γιατί είναι τιμωρημένος και αμφίβολη είναι η θέση του Καραμάνου για το αποψινό παιχνίδι. Σκόνδρας και Ρόμανιτς είναι αντίστοιχα οι πιθανοί αντικαταστάτες των δύο παραπάνω παικτών.

Επίσης εκτός βρίσκεται και ο Καραγκούνης χωρίς όμως να είναι τραυματίας και οι Τσούκαλος, Μπούτνικ, Αντρονικ που δεν υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό.

Από την άλλη η ΑΕΚ τελευταία περνάει μια κρίση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αφήσει εκτός αποστολής Σιμόες και Μπακασέτα. Και σίγουρα η απουσία του Λιβάια (έχει συμπληρώσει κάρτες) θα του στοιχίσει απόψε.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία εν όψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 19:30. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ :

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ