Να φύγει με ψηλά το κεφάλι

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και θέλει να αποχαιρετήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει την ομάδα του με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα, όμως τα προβλήματα δεν έληξαν και σε αυτή την αποστολή.

Ο τεχνικός της Ένωσης, δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τιμωρημένο Μάρκο Λιβαγια, αλλά ούτε και τον τραυματία Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και δεν θα αγωνιστεί.

Φυσικά ο Έλντερ Λόπες ειναι  στους τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται, πάρα το γεγονός πως ταξίδεψε μαζί με την ομάδα στην Πορτογαλία.

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Ουζουνίδη η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου.

Να σημειώσουμε πως στην Λισαβώνα ταξίδεψε και ο «κομμένος» εδώ και καιρό Σιμόες, ο οποίος με το ταξίδι των “κιτρινόμαυρων” βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στην πατρίδα του για να δει την οικογένειά του.

Οι εκλεκτοί της ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ