Νοσοκομείο η ΑΕΚ

Ακόμα μία απώλεια μετράει η ΑΕΚ καθώς μετά τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καβαδά εκτός δράσης για δέκα μέρες θα μείνει και ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος κληρονόμησε έναν τραυματισμό από τον αγώνα της Εθνικής με την Γερμανία.

Στους ήδη υπάρχοντες τραυματίες ο Λούκα Μπάνκι είδε και τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Γιώργο Τσαλμπούρη να μένουν εκτός κάτι που ανάγκασε την ΑΕΚ να ματαιώσει το φιλικό με το Χολαργό αφού πλέον δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι λόγω και των απουσιών των διεθνών Γιαννούλη Λαρεντζάκη (Ελλαδα), Γιόνας Ματσιούλις (Λιθουανία) και Εξέβιερ Ράταν-Μέις (Καναδάς)!

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι πόσοι παίκτες θα είναι υγιείς όταν αρχίσουν εκ νέου οι υποχρεώσεις της ομάδας όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες των προκριματικών της FIBA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ