Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ Morris

Ο ΠΑΟΚ Morris ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Άρη και πήρε σοβαρό προβάδισμα και για τον φετινό τίτλο.

Τα γκόλ για τις παίκτριες του “Δικεφάλου” πέτυχαν οι Βαρδαλή που σκόραρε δύο φορές και η Μπεντακούρ, ενώ από τον Άρη μείωσε με πέναλτι η Παντελιάδου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Άρη να πατάει καλύτερα στο χόρτο αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του ΠΑΟΚ. Στην μοναδική καλή του στιγμή η Παπακωνσταντίνου αποσόβησε με ωραία απόκρουση την παραβίαση της εστίας της ύστερα από σουτ μέσα απο την περιοχή της Κοκοβιάδου.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με την Βαρδαλή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στο 30ο λεπτό ο συνδυασμός μεταξύ Σπυριδωνίδου και Μπεντακούρ έχρισε σκόρερ την Κολομβιανή φόρ. Με τον Άρη να είναι ζαλισμένος ο ΠΑΟΚ ευτύχισε πριν κλείσει το ημίχρονο  και συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό να πετύχει και τρίτο τέρμα χάρις σε εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι της Βαρδαλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί άνετα το προβάδισμα ενώ ο Άρης το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με πέναλτι της Παντελιάδου.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη (Πούλιου), Βαρδαλή (Νεφρού), Κακαμπούκη, Σπυριδωνίδου (Σακελλάρη), Μίτκου, Μπετανκούρ, Γκάτσου (Πατερνά)

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ