Πόνσε λαμπρός την οδηγεί!

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ, κόντρα στη Λαμία με 2-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Σκόρερ της Ένωσης ήταν ο Πόνσε και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Αναστασιάδη.
Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και εύκολα έφτασαν στο τρίποντο, μειώνοντας στους 9 βαθμούς απο την κορυφή.
Ο αγώνας:

Με το δεξί ξεκίνησε το ματς η ΑΕΚ, αφού μόλις στο 13΄ λεπτό ο Πόνσε άνοιξε το σκορ για του γηπεδούχους. Ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα, έκανε την σέντρα στον Πόνσε, και  ο  Αργεντινός έστειλε, με απευθείας σουτ, την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Ακόμα μια καλή στιγμή για την Ένωση στο 21΄με τον Πόνσε πάλι από τα αριστερά μετά την πάσα του Μάνταλου, έκανε το σουτ, όμως  ο Σαράνοφ  του είπε όχι.

Στο 37΄ διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ αρχικά ο  Μπογέ από τα αριστερά, πέρασε τον Αναστασιάδη και γύρισε στον Πόνσε, ο οποίος έκανε το σουτ όμως ο  Σαράνοφ έδιωξε με τα πόδια. Η μπάλα πήγε στον Άλεφ ο οποίος επιχείρησε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Ένα λεπτό αργότερα καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Μπογέ. Ο Αργεντινός πήρε τη μπάλα, έκανε το σουτ αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το αυτογκόλ του Αναστασιάδη διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Ο Μάνταλος πήρε τη μπάλα έκανε  τη σέντρα και μπάλα βρήκε στο γόνατο του Αναστασιάδη που άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 58΄η Ένωση είχε το πρώτο της δοκάρι στο ματς με τον Πόνσε. Ο Κλωναρίδης γύρισε την μπάλα παράλληλα στον Αργεντινό, που έκανε το σουτ στην κίνηση όμως η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δυο δοκαριών.

Στο 77΄ ο Αλμπάνης επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερό, όμως η μπάλα  πέρασε πάνω από την εστία του Σαράνοφ. Ενώ ο ίδιος  στις καθυστερήσεις είχε και το δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

 

Κίτρινες: Μπαράλες, Σκόνδρας  –  Τσόσιτς

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Άλεφ (56΄Μοράν) , Μάνταλος( 71΄Αλμπάνης), Κλωναρίδης, Μπογέ, Πόνσε.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ( Μάκης Χάβος): Σαρανοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντεχο, Πλίατσικας( 18΄Αναστασιάδης), Ασίγκμπα (70΄Παπαργυρίου), Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες(54΄ Ρόμανιτς)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ