Ρικ Πιτίνο: “Παρουσιάσαμε μικρά σημάδια βελτίωσης”

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Ήφαιστου Λήμνου με τον Ρικ Πιτίνο να εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιήμενος από την εμφάνιση της ομάδας του καθώς εντόπισε κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης.

Παράλληλα ο Αμερικανός κόουτς της ομάδας  αναφέρθηκε και στο νησί της Λήμνου, αλλά και στους ανθρώπους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα μικρά βήματα προόδου. Είναι κάτι που καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα είχαμε δώσει έμφαση στο να καταφέρουμε να κάνουμε δώδεκα κλεψίματα. Καταφέραμε να κάνουμε έντεκα, πράγμα που είναι καλό. Η δουλειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν έχεις διαρκώς αγώνες και σου λείπουν οι ώρες προπόνησης, περιμένεις τα αποτελέσματα που θες να έρχονται σε μικρές δόσεις».

Για τον κόσμο της Λήμνου και τη φιλοξενία: «Όπου κι αν πάω, εντυπωσιάζομαι από τον κόσμο που συναντώ. Γιατί δείχνουν με πολύ ωραίο τρόπο τη φιλοξενία τους και την αγάπη για την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι κάτι διαφορετικό, αλλά η φιλοξενία είναι εξαιρετική. Ο προπονητής του Ηφαίστου είναι πολύ ταλαντούχος. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί, απόλαυσα τον περίπατο που έκανα σήμερα. Γι αυτό πιστεύω πως είναι ωραίο μέρος να φέρεις τον αθλητισμό εδώ γιατί προσθέτει κι άλλα πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν τον κόσμο στο νησί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ