Σκόραρε και πάλι ο Αντζουλάς

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, που ανήκει ως δανεικός στην ομάδα νέων της ιταλικής Φιορεντίνα, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ενώ σκόραρε για ακόμη μία φορά στην χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα νέων της Τζένοα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντζουλάς ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για την ανατροπή του σκορ της ομάδας του. Οι “Βιόλα” ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 από το πρώτο ημίχρονο, με τον Έλληνα αμυντικό να ισοφαρίζει στο 76′ με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας ύστερα από ένα γύρισμα από τα αριστερά. Το τελικό 2-1 έγραψε από την άσπρη βούλα ο νεαρός Ισπανός, Μοντιελ.

Να υπενθυμίσουμε πως σε περίπτωση που ο ιταλικός σύλλογος θελήσει να ενσωματώσει τον νεαρό Έλληνα θα πρέπει να ενεργοποίησει την οψιόν αγοράς του και να καταθέσει στα ταμεία του Αστέρα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ