Σπάει τα θερμόμετρα η ανανεωμένη Victoria Beckham! (pics)

«Καύσωνα» προκάλεσε η Victoria Beckham με την εντυπωσιακή της φωτογράφιση για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue.

Μπορεί μέχρι χθες η πρώην «Spice Girl» να διακρινόταν για τον δυναμικό της χαρακτήρα, αλλά αυτό μέχρι να γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» στην Vogue που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα. Χωρίς ντροπές και με πολλά κιλά αυτοπεποίθηση, στα 43 της χρόνια η σχεδιάστρια εμφανίζεται σχεδόν γυμνή, εξάπτοντας την φαντασία των fans της… και όχι μόνο!

Με μια πρώτη γρήγορη ματιά στη φωτογραφία του εξωφύλλου, θα νόμιζε κανείς ότι είναι γυμνή. Μη χαίρεστε άδικα όμως φίλοι μου… αυταπάτη είναι, διότι η αγαπημένη μας Victoria απλώς φοράει ένα κορμάκι στην απόχρωση του δέρματος, αποκαλύπτοντας το μικροσκοπικό, αλλά καλογυμνασμένο σώμα της.

Τα αίματα όμως, άναψαν όταν η σχεδιάστρια ανάρτησε στη σελίδα της στο twitter και άλλες φωτογραφίες από το περιοδικό. Χαμός! Για ποιο απ’ όλα να πούμε; Για το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με το σκίσιμο στο θεό; Ή μήπως για εκείνη τη λήψη που ξετυλίγοντας τα πόδια της ποζάρει πάνω σε μια καρέκλα φορώντας μόνο ένα άσπρο τοπάκι και κάτι αστραφτερές πράσινες γόβες;

Και το show δεν σταματά εδώ! Έτσι θα σας άφηνε καλέ η Victoria; Όσοι από εσάς ανατρέξουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα γνωρίσουν και τις χορευτικές της ικανότητες. Εντυπωσιασμένη μάλιστα, δηλώνει και η ίδια στο twitter λέγοντας πως: «Είχε τόση πολύ διασκέδαση χορεύοντας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτή η φωτογράφιση δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχω κάνει στο παρελθόν».  

Παρακαλούνται οι …καρδιοπαθείς να κλείσουν το παρόν άρθρο, γιατί η τρέχουσα αποκάλυψη της κυρίας Beckham θα ταράξει κόσμο και κοσμάκη. Η ομορφιά της αξίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζατε αγαπητοί μου. Η ίδια παραδέχτηκε στην ιστοσελίδα Into The Gloss, πως ξοδεύει καθημερινά για τις ανάγκες της ομορφιάς της £1.204!! Όπως εξομολογείται: «Είχα πολύ άσχημο δέρμα όταν ήμουν νεότερη και κάλυπτα συνεχώς σπυράκια και τέτοια πράγματα. Ευτυχώς δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ γι’ αυτό.».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ