Στο ρελαντί η Λυών

Για την 18η αγωνιστική του Σαμπιονά η Νις έμεινε ισόπαλη με την Σεντ Ετιέν με 1-1, η Λιλ νίκησε στην έδρα της Νιμ με 2-3 ενώ στο μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής η Λυών με ευκολία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μονακό.
Στην Νίκαια η Νις έσωσε την ισοπαλία με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν στο 81′. Ο Ντιόνι άνοιξε το σκορ για τους Στεφανουά ενώ ο Τσιπριέν έφερε στα ίσια το ματς.
Η Λιλ γλίτωσε το έμφραγμα κόντρα στην Νιμ καθώς είδε το 0-3 να γίνεται 2-3 στο 91′. Οι Λεάο, Μπάμπα και Πέπε στο 4′, 41′ και 66′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην Λιλ αλλά η Νιμ μείωσε σε 2-3 με τέρματα των Αλούι στο 68′ και Ντεπρές στο 91′.
Η Λυών
Οι Αουάρ στο 6′ και ο Φεκίρ στο 34′ σκόραραν στο πρώτο μέρος για την Λυών κόντρα στην Μονακό. Στο δεύτερο μέρος ο Μεντί στο 60′ έκανε το τελικό 3-0.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ