Τατιάνα Γεωργίου στο Kingsport.gr «Βασικός μας αντίπαλος ο Άρης»

Η Τατιάνα Γεωργίου μίλησε στο Kingsport.gr και στο Θοδωρή Βαφειάδη.

Η παίκτρια ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς της και αναφέρθηκε στη διοίκηση και στον κόσμο.

Επιπλέον, επισήμανε τη ψυχολογία της ομάδας και τις δυσκολίες του φετινου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kiingsport.gr:

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για φέτος;
«Κάθε φορά να γίνομαι καλύτερη και αυτό να φαίνεται στο γήπεδο. Επίσης θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτοί είναι οι στόχοι μου.»

Ποιοι είναι οι συλλογικοί στόχοι;

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Παράλληλα θέλουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.»

Κατά πόσο σας στηρίζει η διοίκηση;

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη, τον κ. Κατσαρή και την ΠΑΕ για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσήμβρια. Κάθε μέρα οι παράγοντες βρίσκονται στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και μας βοηθάνε. Είναι μεγάλη η βοήθειά τους και η στήριξή τους.»

Πόσο επηρεάζει η αλλαγή γηπέδου;

«Επηρεάζει καθώς τα προγούμενα χρόνια παίζαμε σε πλαστικό το οποίο δεν είναι καλό για τα γόνατα και το σώμα γενικότερα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Το χορτάρι βοηθάει πάρα πολύ καθώς και  οι άψογες αυτές εγκαταστάσεις.»

Τι βλέπεις στο φετινό πρωτάθλημα;

«Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό καθώς έχουν ενισχυθεί και οι αντίπαλοι αλλά και οι ομάδες που ανέβηκαν από την Β’ Εθνική είναι επίσης ανταγωνιστικές. Εμείς έχουμε βασικό αντίπαλο τον Άρη που έκανε μεγάλη ενίσχυση αλλά εμείς ενισχυθήκαμε ακόμη παραπάνω και εξακολουθούμε να είμαστε το πρώτο και ακλόνητο φαβορί. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε.»

Ποια είναι η ψυχολογιά της ομάδας έπειτα από το καλό ξεκίνημα με δύο νίκες σε δύο αγώνες;

«Είναι ανεβασμένη και κάθε νίκη θα μας ανεβάζει και άλλο. Είναι σημαντικό να νικάς. Στην πρεμιέρα μπορεί να πήραμε την νίκη στο τέλος όμως κρατάμε τους τρεις βαθμούς.»

Τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα;

«Κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και καλύτερες. Εμείς ελπίζουμε να δώσουμε και φέτος θέαμα. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας δει. Θέλουμε να μας δώσει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως αξίζουμε.»

Τι καινούργιο έχει φέτος η ομάδα;

«Έχουν αλλάξει πολλές παίκτριες. Έγιναν μετάγραφες  οι οποίες είναι καλές. Η ομάδα έχει αλλάξει κατα πολύ. Ο νέος προπονητής είναι ξένος και έτσι περιμένουμε να δεθούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν δεθούμε θα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα.»

Ποια είναι η θέση του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου;

«Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι υποτιμημένο σε σχέση με άλλες χώρες. Ακόμα είναι ερασιτεχνικό αντίθετα από πολλές χώρες που είναι επαγγελματικό και προβάλλεται. Επίσης στο εξωτερικό υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς ενώ εμείς είμαστε πολλοί πίσω.»

Στο τέλος ευχήθηκε για την νέα χρονιά

«Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια, σε κάθε αθλήτρια ξεχωριστά να πετύχει τους στόχους της. Μακριά από τραυματισμούς ώστε να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος, που πιστεύω θα είμαστε εμείς.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ