Της έφταναν 20′!

Τη δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η ΑΕΚ στην επανέναρξη το πρωταθλήματος με 3-0 επί του Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Super League και σε συνδυασμό με τη ήττα του Ατρομήτο ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ένωση ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχε και τα τρία τέρματά της, μόλις στα πρώτα 20 λεπτά, με τον Λιβάγια, τον Άλεφ και τον Πόνσε, με τα δύο πρώτα να έρχονται από εκτελέσεις κόρνερ.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 9΄η πρωταθλήτρια άνοιξε το σκορ με τον Λιβάγια, ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ,  ο  Κροάτης βρέθηκε στο κέντρο της άμυνας του Αστέρα και με προβολή σκόραρε για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 12΄ο Αλεφ διπλασίασε τα τέρματα για τους κιτρινόμαυρους ο Γκάλο από το κόρνερ βρήκε τον Τσιγκρίνσκιπο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Αλέφ στο άλλο απλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Τρίτο γκολ για την Ένωση στο 20΄ο «εκτελεστής» αυτή τη φορά του Αστέρα, ήταν ο  Πόνσε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έγραψε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο 56΄οι γηπεδούχοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Πόνσε, ο οποίος βγήκε τετ-α-τε με τον Παπαδόπουλο αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα του, με τον γκολκίπερ των Αρκάδων να διώχνει με τα πόδια.

Ο Αστέρας είχε την μοναδική ευκαιρία στο 90΄με δυνατό σουτ του Φερνάντεθ.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Χουλτ, Μπακασέτας, Αλέφ, Μάνταλος(71΄Κριστιτσιτς), Πόνσε(82΄Γιακουμάκης), Λιβάγια(77΄ Κλωναρίδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας(46΄Βλάχος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος(65΄Φερνάντεθ), Άνχελ, Βαλιέντε Ιγλέσιας(73΄ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Μανιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ