Χούλτ: «Επέστρεψε το χαμόγελο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο καλύτερος παίκτης του περασμένου μήνα της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ, μίλησε μετά την σημερινή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Λάμια και παρουσιάστηκε φανερά χαρούμενος και απόλυτα ειλικρινής.

Το χαμόγελο επέστρεψε στα αποδυτήρια ενώ παραδέχθηκε πως είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τον Ρόμπεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μπακ:

Για το αν υπήρξε ανακούφιση μετά τη νίκη επί της Ξάνθης: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Επέστρεψε το χαμόγελο. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».
Αν έχει γνωρίσει ανάλογη πίεση, όπως στη χώρα μας: «Σε κάθε χώρα υπάρχει διαφορετική πίεση. Οι Έλληνες είναι πιο παθιασμένοι. Όταν έπαιζα στη Νις στη Γαλλία υπήρχε πίεση, όπως και όταν αγωνιζόμουν στη Σουηδία έπρεπε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, οπότε υπήρχε πίεση. Συνηθίζεις σ’ αυτό και σε βοηθάει να βελτιώνεσαι σαν ποδοσφαιριστής».

Για το επικείμενο ματς με τη Λαμία: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια γι’ αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και περίπλοκο. Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν γιατί είμαστε οι πρωταθλητές. Όλοι πιστεύουν οτι μπορεί να μας νικήσουν μετά τα αποτελέσματα μας. Όμως στην Ξάνθη δείξαμε πως είμαστε δυνατοί, μπορεί να μην ήμασταν άριστοι αγωνιστικά, αλλά ήμασταν δυνατοί πνευματικά και θα παλεύουμε για 95 λεπτά. Αυτό θα κάνουμε και με τη Λαμία και θεωρούμε πως ο Δεκέμβρης θα είναι ένας καλό μήνας για την ΑΕΚ».

Για το αν ευθύνεται το Τσάμπιονς Λιγκ για τις μεταπτώσεις της ΑΕΚ: «Όταν έρχονται ήττες η ομάδα επηρεάζεται, είτε παίζεις απέναντι στη Λαμία ή την Μπάγερν. Την επόμενη ημέρα στα αποδυτήρια όλοι είναι λυπημένοι. Οι ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ μας επηρέασαν, αλλά προσπαθήσαμε να το αφήσουμε μακριά μας. Θέλουμε να συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα έχουμε μπροστά μας τη Λαμία και μετά την Μπενφίκα. Δεν πρέπει από τώρα να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Μπενφίκα».

Για το ματς με την Μπενφίκα και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις η ΑΕΚ χωρίς βαθμό στη διοργάνωση: «Δεν το σκεφτόμαστε. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Λαμία και μετά θα έρθει η Μπενφίκα. Θέλαμε να πάρουμε κάτι καλό απ’ όλα τα παιχνίδια, όπως θέλουμε και απ’ αυτό με την Μπενφίκα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δείξαμε το καλό προσωπό μας στα παιχνίδια με την Μπάγερν, όταν οι παίκτες της γερμανικής ομάδας παραδέχτηκαν σε μεταξύ μας συνομιλίες, πως είμαστε καλή ομάδα. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα, δεν το βλέπω αρνητικά οτι δεν πείραμε τους βαθμούς, δείξαμε καλό πρόσωπο, στόχος μας είναι πάντα η νίκη.

Για το καλό πρόσωπο που έχει δείξει η Λαμία στα προηγούμενα ματς: «Είναι μια δυνατή ομάδα, τη γνωρίζουμε από το κύπελλο. Δουλεύουν ομαδικά και είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι τους. Ελπίζουμε στο σπίτι μας να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε από το προηγούμενο ματς».

Για τα βραβεία που πήρε από τους φιλάθλους τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο: «Είναι πάντα όμορφο να σε εκτιμούν για τη δουλειά που κάνεις. Ειδικά από τη στιγμή που ψηφίζει ο κόσμος. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ!».

Για το ποιον αντίπαλο ξεχώρισε από τις ομάδες που αντιμετώπισε στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήταν ιδιαίτερο να παίζεις απέναντι στον Ρόμπεν. Μπορεί να είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά βλέπεις ακόμα πως έχει κάποιες σπουδαίες ικανότητες. Είναι για 20 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Είδατε τι έκανε απέναντι στην Μπενφίκα. Όλοι γνωρίζουν πως η κίνηση του είναι να συγκλίνει και να σουτάρει, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κόψει. Εκτός από έμενα! (σ.σ.γέλια)».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ