Χωρίς τον Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (19:00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague, έχοντας σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του Τριφυλλιού, Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς ο 25χρονος μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, αλλά και ο Αντονί Μουνιέ. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μαυρομμάτης και ο Βέργος.

Ο Παναθηναϊκός πέρσι νίκησε στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο με 1-0, με εύστοχο πέναλτι του Μουνιέ, ενώ στο Περιστέρι οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ