Χωρίς τον Παπαπέτρου κόντρα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Την προετοιμασία για το ματς κόντρα στο Περιστέρι ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Οι πράσινοι θα υποδεχθούν την ομάδα τη νεοφώτιστη ομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League τη Δευτέρα (10/12, 19.00).

Στο εν λόγω παιχνίδι θα απουσιάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού ενώ η συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούμπο θα κριθεί τη τελευταία στιγμή, καθώς ο φόργουορντ του τριφυλλιού λόγω του μυικού σπασμού που νιώθει στην μέση.

Ακολουθει η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με το Περιστέρι:

“Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:
· Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

· Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

· Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

· Αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και τα μεμονωμένα εισιτήρια ΑΜΕΑ παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2144022541 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

· Τη Δευτέρα 10/12 θα λειτουργούν από τις 16.30 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

· Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ