Στρογγυλοί Θεοί: Cocktail Edition - The 4 Candidates

Οι Στρογγυλοί Θεοί 05/02/2016

Έκτο επεισόδιο του cocktail edition των ''Στρογγυλών Θεών'' και αυτή την φορά φτιάχνουν ένα cocktail για τους φοιτητές... αλλά και για τους τέσσερις coach των μεγάλων ομάδων, που δίνουν εξετάσεις!

Για να δείτε περισσότερα επεισόδια από το cocktail edition των Στρογγυλών Θεών, κάντε subscribe στο κανάλι τους στο youtube.

Δείτε το επεισόδιο των Στρογγυλών Θεών:

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου