Μέγκαν Φοξ: «Δεν θέλω οι γιοι μου να μάθουν για το παρελθόν μου!» (photos)

LIfestyle - Gossip 09/05/2016

Η Μέγκαν Φοξ θέλει να ξεχάσει και δεν πρόκειται για κάποιο κρυφό μυστικό, διότι αναφέρεται ξεκάθαρα στους δεκάδες ρόλους που έχει υποδυθεί ως sex symbol στο παρελθόν.

Για χάρη των παιδιών της σταματάει ότι έκανε μέχρι τώρα και δεν θα ξαναπάρει μέρος σε ταινίες, οι οποίες θα περιέχουν ερωτικές σκηνές. Πιο συγκεκριμένα, τονίζει πως υπάρχουν μερικά πράγματα που θα ήταν καλό να μην μαθαίνουν ποτέ τα αγόρια για την μαμά τους!

«Κάποτε αποδέχτηκα έναν ρόλο για μια σειρά που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, στην οποία έπρεπε να υποδυθώ μια πόρνη».

Επίσης πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να με βλέπουν τα παιδιά μου σε τέτοιους ρόλους, δεν είναι ικανά να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από την τέχνη σε αυτή την ηλικία, νιώθω ότι δεν θα το αντέξουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Φοξ μετανιώνει για κάτι που έκανε στο παρελθόν, όπως εκείνο το τατουάζ στο χέρι που χτύπησε στην εφηβεία της και λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να το αφαιρέσει.

Άλλο ένα παράδειγμα και ίσως λίγο πιο πρόσφατο είναι η σχέση της με τον σύζυγο της Μπράιαν Όστιν Γκρίν, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά, όμως αυτόν τον καιρό είναι και πάλι μαζί πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με την μελαχρινή ηθοποιό να περιμένει το τρίτο τους παιδί.

Στέλλα Παγκράτη
Στέλλα Παγκράτη
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου