Παίξε μπάλα με την Χόουπ Σόλο! (photos)

LIfestyle - Gossip 31/05/2016

Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια τόσο ανδροκρατούμενο άθλημα, όπως συνήθιζε παλαιότερα, χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν σαν χόμπι, όμως υπάρχουν και οι πιο τολμηρές που το ακολουθούν ως επάγγελμα.

Η 34χρονη Χόουπ Σόλο δεν είναι ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας, είναι δυναμική με έντονη προσωπικότητα, χωρίς όμως να χάνει την θηλυκότητα της, ακόμη και όταν βρίσκεται εντός γηπέδου.

Ασχολείται με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία και κατάφερε να γίνει μια από τις κορυφαίες τερματοφύλακες στον κόσμο. Έχει αποσπάσει αρκετές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και αυτό φαίνεται από το πλούσιο βιογραφικό που έχει σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο.

Σημαντική στιγμή στην καριέρα της αποτελεί η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στου Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 και 2012 με την εθνική ομάδα της Αμερικής.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Σιάτλ Ρέιν.

To 2012 παντρεύτηκε τον Τζέρεμι Στίβενς,  επαγγελματία αθλητή στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, έναν άνθρωπο με αμαυρωμένο ποινικό μητρώο, καθώς έχει συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και άλλα πολλά.

Στέλλα Παγκράτη
Στέλλα Παγκράτη
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου