Π. Γιαννάκης και Π. Φασούλας στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις στον ΙΑΝΟ

LIfestyle 12/06/2017

Με αφορμή την συμπλήρωση των 30 ετών από τον θρίαμβο στο Eurobasket στις 14/6/87, η Μαργαρίτα Πουρνάρα προσκαλεί στις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης.

 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παναγιώτης Φασούλας θα βρίσκονται στο καφέ του ΙΑΝΟΥ για να θυμηθούν τις κρίσιμες στιγμές της βραδιάς εκείνης, αλλά και να μιλήσουν για την ανάταση που μπορεί να δώσει ο αθλητισμός σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται.

 

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=hxcDsgiO9vc

 

Είσοδος ελεύθερη.

στο Cafe του ΙΑΝΟΥ

ΩΡΑ: 20.30

 

IANOS: Σταδίου24, Τ. 210 3217810, www.ianos.gr

 

 

 

Χορηγός επικοινωνίας Kingsport.gr

 

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου